Η Ταβέρνα ΔΕΛΦΙΝΙ (πρ. Λιακέα) είναι ταβέρνα για 12 μήνες το χρόνο! Διαθέτει ένα μεγάλο σκεπαστό εξωτερικό χώρο ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, που μπορείς παράλληλα με τα εξαιρετικότατα πιάτα που προσφέρει, να απολαμβάνεις τη θέα του μαγευτικού Μεσσηνιακού κόλπου !
Διαθέτει
επίσης και αίθουσα κλειστή για τους χειμερινούς μήνες, που εκτός από ταβέρνα να
λειτουργήσει και σαν αίθουσα εκδηλώσεων
!
Η ταβέρνα πέρα από το – εγγυημένα - φρεσκότατο ψάρι και θαλασσινά, προσφέρει
και χορτοφαγικά πιάτα καθώς επίσης τα
περιβόητα 40 μεζεδάκια
του !
Δεν θα παραλείψουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι στο Δελφίνι,
θα βρείτε για τις ανάγκες σας και WI-FI.
Ακριβώς δίπλα στον καλοκαιρινό χώρο της Ταβέρνας, βρίσκεται
η βοτσαλωτή πεντακάθαρη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο, αξέχαστο
μπάνιο, στα πιο καθαρά νερά, που διαθέτει αυτή η φανταστική παραλία της Μικρής
Μαντίνειας.
Το καλό γάλα και κατ’ επέκταση το καλό και παραδοσιακό τυρί οφείλεται στο γάλα βοσκής, το οποίο εγγυάται η χλωρίδα και η πανίδα της περιοχής Διαβολιτσίου και του Λυκαίο, καθώς επίσης και τις άριστες τεχνολογικά εγκαταστάσεις μας. Αυτά λοιπόν τα προϊόντα μας, δίνουν άριστη ποιότητα σε όλα μας σε όλα μας τα προϊόντα !
Το Νο 1 είναι η φέτα μας, που η νοστιμιά της βραβεύθηκε με παγκόσμια αναγνώριση.
Το Κασέρι μας, είναι επίσης ένα άλλο άριστο και ποιοτικό προϊόν, όπως εκείνα τα κασέρια άλλων παλιών εποχών. Επειδή στην
Πελοπόννησο έχει απαγορευτεί η παραγωγή κασεριού, το δικό μας κασέρι έχει ονομασθεί σε ΚΑΣΚΑΒΑΛΙ. Μπορούμε δε να πούμε ότι αυτό το ΚΑΣΚΑΒΑΛΙ είναι το πιο νόστιμο, το πιο εύγευστο κασέρι πανελλαδικά.
Το Κεφαλοπαρμεζάνο. Είναι ένα τυρί ανάμεσα στο δικό μας το Κεφαλοτύρι και το Ιταλικό Παρμεζάνο. Όταν έχει μεγάλο χρόνο ορίμανσης, τότε εγγυημένο είναι κατά πολύ ανώτερο από την Ιταλική Παρμεζάνα.
Μια επιχείρηση στην Καλαμάτα, που θα βρείτε τα καλύτερα, αλλά και γνήσια παραδοσιακά προϊόντα της Ελληνικής Γης.
Τα Ζαχαροπλαστεία Πραλίνα αποτελούν έναν γλυκό
προορισμό που έχει κατακτήσει τις καρδιές των κατοίκων και επισκεπτών της. Η
επιτυχημένη ιστορία τους ξεκινά το 1967, όταν ο Νίκος Αναστασόπουλος εισέρχεται
στον υπέροχο κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Με το πάθος, το μεράκι και την αγάπη
του για τον χώρο, καταφέρνει να δημιουργήσει εξαιρετικές γεύσεις και να
κερδίσει την εκτίμηση του κοινού.
Το 2002, ο Νίκος Αναστασόπουλος αποφασίζει να κάνει το
επόμενο μεγάλο βήμα και ιδρύει το δικό του ζαχαροπλαστείο Πραλίνα, με τη
βοήθεια της αγαπημένης του συζύγου, Πετρούλας, και των παιδιών τους. Το
κατάστημα βρίσκεται στην οδό Κανάρη & Σωκράτους και γίνεται γρήγορα αγαπητό
στο κοινό για τις μοναδικές και λαχταριστές γλυκές δημιουργίες που προσφέρει.
Με τη συνέπεια και την επιμονή τους στην ποιότητα και την καινοτομία,
καταφέρνουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη των πελατών τους. Η
επιτυχία τους στην Καλαμάτα αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής τους στον χώρο της
ζαχαροπλαστικής.
Ο καιρός περνά και το ζαχαροπλαστείο Πραλίνα περνάει
στα χέρια του μεγάλου γιου του Νίκου Αναστασόπουλου, του Γιώργου
Αναστασόπουλου. Ο Γιώργος, με την ίδια αγάπη και πάθος για τη ζαχαροπλαστική,
ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και συνεχίζει την παράδοση. Καταφέρνει να
αναβαθμίσει το ζαχαροπλαστείο του πατέρα του και δημιουργεί νέες συνταγές που
συνδυάζουν παράδοση και καινοτομία. Η αξιοπιστία και η ποιότητα που
διατηρούνται στο ζαχαροπλαστείο, εξασφαλίζουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη
των πελατών, κάνοντας τον πατέρα του περήφανο.
Το 2018, ο Γιώργος Αναστασόπουλος αποφασίζει να
διευρύνει την επιτυχημένη του επιχείρηση και ανοίγει το δεύτερο κατάστημα των
Ζαχαροπλαστείων Πραλίνα, το Πραλίνα Junior, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας.
Το νέο κατάστημα προσφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα και την ποικιλία των
λαχταριστών γλυκών, κερδίζοντας τις καρδιές των ντόπιων και των επισκεπτών της
πόλης.
Το 2022 αποτελεί μια ιδιαίτερη χρονιά για τα
Ζαχαροπλαστεία Πραλίνα.
Ανοίγει νέο κατάστημα των ζαχαροπλαστείων
Πραλίνα στην παραλία της Καλαμάτας αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην
περιοχή, προσφέροντας στους πελάτες του ένα μοναδικό αισθητικό και γευστικό
ταξίδι. Με την επιφάνεια των 300 τετραγωνικών μέτρων και με χώρο με καθίσματα
για το γλυκό και το φαγητό, καθώς και την ποικιλία των σχεδόν 40 γεύσεων
παγωτού, το κατάστημα προσφέρει στους επισκέπτες μια άνετη και ευχάριστη
εμπειρία.
Το κατάστημα Πραλίνα junior μεταφέρεται στην πλατεία
Αγίων Αποστόλων, προσφέροντας έναν μοναδικό αισθητικό και γευστικό χώρο. Ενώ το
Laouras Candy Shop ανοίγει τις πόρτες του, η ονομασία του αποτελεί φόρο τιμής
στην αγαπημένη σύζυγο “Λάουρα” του Γεωργίου Αναστασόπουλου, η οποία
ενέπνευσε αυτό το μοναδικό κατάστημα γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Προσφέροντας μια
μεγάλη ποικιλία καραμελών, ζαχαρωτών, ζελεδάκια και marshmallows.
Με αυτές τις εξελίξεις, η οικογένεια Αναστασόπουλου
δείχνει τη δέσμευσή της για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και την
παραδοσιακή Ελληνική και γαλλική ζαχαροπλαστική.
Τα Ζαχαροπλαστεία Πραλίνα συνεχίζουν να ευχαριστούν
τους λάτρεις των γλυκών με τις αξεπέραστες γεύσεις τους. Η αφοσίωση στην
ποιότητα, η διαρκής ανανέωση και η αγάπη για το επάγγελμα παραμένουν τα κλειδιά
της επιτυχίας τους συνεχίζουν να γράφουν την γλυκιά ιστορία τους.
Εύα Μεσσηνίας Πυργάκι Μεσσηνίας
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου